Skymovies is een verrassend leuk bedrijf gespecialiseerd in professionele luchtopnames. Onze gecertificeerde  UAV / ‘Drone’ piloten en camera operators / DoP’s  zijn professionals en weten als geen ander wat er komt kijken bij een kwalitatieve luchtopname. Wij bekijken daarbij per opdracht wat de beste, meest (kosten)efficiënte en veilige oplossing is om uw verhaal te vertellen vanuit de lucht.

Skymovies heeft ruime ervaring met het creëren van adembenemende beelden voor de TV- en Filmindustrie, architecten, projectontwikkelaars maar ook de bakker op de hoek. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde piloten en het beste materiaal waaronder de DJI Inspire pro X5 / RAW, Nikon D810, Blackmagic Ursa mini, Sony A7S II,  RED EPIC Dragon (6K) en ARRI MINI waardoor u gegarandeerd een perfecte luchtopnames ontvangt.

Wij werken inmiddels 15 jaar vol enthousiasme met een team van 15 man aan het maken van indrukwekkende multimedia. En zijn altijd opzoek naar nieuwe wegen om uw creativiteit op een originele en dynamische wijze uit te kunnen drukken. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam maar wereldwijd inzetbaar.

170

luchtopnames per week

2

opdrachten per dag

200

tevreden klanten